Jessica

Ik ben Jessica Laman en werkzaam in Soepel als gediplomeerd/ geregistreerd ( bij de Batc) Shiatsu therapeut.

Naast het geven van Shiatsu behandelingen kun je met mij ook afspraken maken voor een rebalancing ontspanningmassage, zwangerschapsmassage, stoelmassage en Chinese voetmassage. Ook begeleidt ik indien gewenst met Essential coaching wat net als de Shiatsu behandelingen wordt vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering. De beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben, is de Batc.


In oktober 2007 ben ik gestart met het begeleiden van de mediatie avond in Soepel en ook de do-in lessen in de ochtend worden door mij gegeveven.

In 2006 is het idee geboren om kalm onder de palm reizen op te richten,dit zijn natuurreizen met een meditatief karakter naar Suriname. Een vakantie met een extra dimensie, gericht op innerlijke rust, tijd om tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen in een prachtige natuurlijke omgeving, het tropisch regenwoud in Suriname.
Het doel van onze reizen is om mensen de mogelijkheid aan te bieden om eens echt te onthaasten en jezelf te ontmoeten.

Door middel van het beoefenen van meditatie bieden wij je de mogelijkheid om krachtiger in het nu te leven, meer innerlijke rust te ervaren en hernieuwde energie op te doen vanuit een diepe verbondenheid met jezelf en de omgeving.

Mijn eigen ervaring met het beoefenen van meditatie en lichaamsoefening is dat het mijn leven heeft verijkt met meer levensvreugde, verdraagzaamheid, lichamelijke en geestelijke vitaliteit en bevrijdende inzichten m.b.t. mijn eigen levensloop.

Samen met Carla van Veen regel ik de zaken bij Soepel en daarmee ben ik ook een aanspreekpunt binnen het Soepelteam.

Voor direct contact: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of 06-83206707

 

Maak een afspraak


Maak nu een afspraak