massage aanbod Nathan Knip

Ayurveda, Energetische, Kashmir en Lomi Lomi massage


Ayurveda massage

Ayurveda massage is een balans herstellende, helende zachte energetische massage op de huid. En maakt gebruik van geurige- gepaste oliën; samengesteld volgens situatie en persoonlijkheid van de behandelde.

Ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s).

De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades.

 

Energetische massage

Is een van oudsher 5000 jaar geleden ontstaan in china en door handen door gegeven.  Door zachte en lange strijkingen met de handen of vingertoppen en overdracht van energie worden de punten die op de meridianen of chakra’s liggen geactiveerd. Je wordt uitgenodigd om te ervaren wat zich aandient en je lichaam te openen, weer vrij te maken van blokkades en stress.

 

Kashmir massage ritueel

De strijkingen zijn lang, ritmisch en vloeiend. De aandacht is gericht en zacht. Dit massage ritueel is holistisch, energetisch en intuïtief, bijzonder koesterend en helend voor lichaam en geest.

 

Lomi lomi temple style massage, hawaiiaanse wellness massage

De lomi lomi massage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in flow van een vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een balans en goede gezondheid gestimuleerd. Typerend voor de lomi lomi massage is het masseren met het zachte deel van de onderarmen en de doorgaande flow. Deze massage techniek weerspiegelt de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Ook de elementen vuur, aarde en lucht zijn op hun eigen wijze in de massage verweven. Het lichaam en het zenuwstelsel worden rustig en komen weer inâ hun eigen natuurlijke ritme waardoor het zelf genezend vermogen wordt aangesproken.

 

Deze massages worden aangeboden door Nathan Knip

 

Maak een afspraak


Maak nu een afspraak