Aanbod

Naast een diversiteit aan massages, staan er in ons aanbod ook lichaam gerichte therapieën zoals shiatsu. Systemisch coaching en Cranio sacraal therapie is nieuw in ons aanbod. Onderandere shiatsu (de behandelingen bij Jessica) en haptotherapie (bij Christine) wordt door veel ziektekostenverzekeraars vergoedt in de aanvullende verzekering, kijkt u eens in uw polis om de voorwaarden na te lezen. 

Welke behandeling past bij mij? Het aanbod bij Soepel is divers, het zou daarom kunnen zijn dat je niet zo goed kunt kiezen. Behandelingen door de kleding heen zijn de Stoelmassage, Shiatsu therapie, Cranio sacraal therapie en Jin shin jyutsu. Bij elke behandeling staat enige uitleg over wat het biedt en hoe het in zijn werk gaat. Je kunt ook kijken naar de persoon die behandelt, bij "wie zijn wij" vind je van ieder een persoonlijk stukje.

Je kunt ook uitgaan van je klacht en hoe je die aangepakt wilt hebben, is het voor jou een puur lichamelijke klacht, kies dan ook een lichaamsgerichte behandeling, massage, stoelmassage, shiatsu. Denk je dat je klacht meer voortkomt uit stress of leefstijl, kies dan voor een behandeling die daar ook op ingaat, shiatsu, haptotherapie, cranio sacraal therapie.

Heb je voornamelijk klachten die niet zozeer uiten in je lichaam, dan kun je denken aan coaching (systemisch) , psycho-sociaal therapie, haptotherapie.


Ook kunt u ons op het bedrijf laten komen, wij zorgen dat alle medewerkers weer soepel en vitaal aan het werk gaan na zo'n heerlijke stoelmassage. En niet alleen is dat een prettige "schouderklop" het is ook een prima middel om klachten te voorkomen en te verminderen. Informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


In ons pand aan de Nieuwstraat 29 verhuren wij praktijkruimte voor coaching en massage. En zoals onze naam al aanduidt, dat kan heel soepel, informeer naar de mogelijkheden bij Jessica.


 

Maak een afspraak


Maak nu een afspraak