Patries

Mijn naam is Patries Dekkersbij Soepel geef ik (individuele) mindfulnesstraining, coaching chronische stress reversal, en compassietraining.


Sinds 2007 geef ik de originele mindfulnesstraining (MBSR/MBCT) in Dordrecht aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst- en paniekklachten, hyperventilatie, maar ook mensen met pijnklachten.

 

Mindfulness heeft me geleerd om te gaan met de onvermijdelijke stress en uitdagingen van het leven, zonder mezelf erin te verliezen.

Aanwezig zijn in het huidige moment ervaar ik als een krachtig middel om vanuit rust en helderheid te handelen en bewuste(re) keuzes te maken.

Mindfulness heeft mijn leven enorm verrijkt en dat wens ik ook jou toe.

 

Ook voor kinderen en pubers is mindfulness geschikt, met hen werk ik bij Soepel volgens de mindfulnessmethode van Eline Snel 'Aandacht werkt!.

Kinderen en jongeren moeten zich staande leren houden in een steeds complexer wordende wereld. Het is enorm waardevol om kinderen in aanraking te brengen met de kracht van mindfulness, op een manier die aansluit bij hun ontwikkelingsniveau en behoeften.

 

Je kunt ook bij me terecht voor coaching Chronische Stress Reversal (CSR), een geïntegreerde aanpak van lichaam, geest en gedrag, effectief en gericht op een duurzaam herstel.

 

Mijn opleidingen heb ik o.a. gevolgd aan het Instituut voor Mindfulness, CSR-centrum en Academie voor Mindful Teaching en de School voor Coaching

Ik ben geregistreerd bij beroepsvereniging Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland (VMBN) en CSR centrum.

 

Naast mindfulness- en compassietrainer en CSRcoach ben ik werkzaam als opleider en supervisor bij de Academie voor Mindful Teaching.

 

 

Kijk voor uitgebreide informatie op

www.mindfulness-dordrecht.nl

www.patriesdekkers.nl

 

of e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  


  

Maak een afspraak


Maak nu een afspraak